Pixu' corect

Fereşte-mă, Doamne, de prieteni…

polls_stab2_3350_769582_poll_xlargeFereşte-mă, Doamne, de prieteni, că de duşmani mă feresc singur”, spune cu proverb românesc. În ultima perioadă  apare în media giurgiuveană fel de fel de ştiri cu privire la copreşedintele PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, în special.  Apar tot felul de “informaţii” care au menirea clară de a intoxica  opinia publică şi de a destabiliza PNL.

Sunt destui “foşti” în PNL Giurgiu care vorbesc în faţa camerelor despre fair – play, unitate, echipă… însă nu pierd ocazia de a se folosi de mijloacele  media pentru a arunca  cu noroi în cei care trudesc cu adevărat pentru unitate în partid. Că doar la asta se pricep cel mai bine, să împroaşte cu noroi! Mulţi dintre aceştia vorbesc acum despre Lucian Iliescu ca despre inamicul public numărul 1, uitând că de fapt tocmai datorită lui Lucian Iliescu au ajuns pe rând prefecţi, parlamentari, preşedinţi de Consiliu judeţean…ş.a.m.d.  Unii dintre ei au făcut carieră în politică tocmai datorită susţinerii lui Lucian Iliescu fiindcă nimic altceva nu-i recomandă. În afară de … “voce şi talent”! Voce de care se tot folosesc în ultima perioadă. Fiindcă acum ei sunt cei mai vocali şi vorbesc, vezi-Doamne, despre câte au pătimit ei din cauza dictatorului Iliescu. Sărăcuţii! Mai că îţi vine să le plângi de milă…

Şi pentru că este mult mai uşor să vorbeşti despre altul decât despre tine, ei nu mai contenesc cu minciunile şi să arate cu degetul spre alţii! Beianu, face şi drege! Ştefan, face şi desface! Floricel, nu e liberal autentic… Parcă, nici Stănişteanu  nu ar fi un liberal autentic că a făcut parte din Guvernul Boc… şi cârcotelile continuă.

Nu au curaj să iasă în faţă şi să vorbească: în schimb, o fac… pe la colţuri! Şi asta e valabil la toţi cei care au pierdut o funcţie politică şi care au acumulat aşadar multe frustrări. În loc să se lupte cu adversarii politici, liberalii autentici se luptă cu… colegii din partid. Că doar aşa îşi mai pot arăta din când în când muşchii! De multă vreme aşteptăm să vedem cum îşi arată ei  muşchii la adversarii politici. Dar nu s-a întâmplat asta. Nu au curaj! Până acum au demonstrat că nu îndrăznesc să sufle o vorbă despre adversarii politici. De ce­? Păi, simplu: asta au făcut de-o viaţă. Joacă la mai  multe capete, cum se spune în popor, fiindcă nu se ştie niciodată.

Însă, ştiu că giurgiuvenii nu mai pot fi minţiţi. Majoritatea oamenilor are o imagine clară a situaţiei actuale. Şi oricâte minciuni s-ar scrie despre Beianu sau despre Ştefan, oameni care au arătat că au capacitatea de a schimba în bine PNL-ul, giurgiuvenii, liberali sau oameni de rând, ştiu cât este adevăr şi cât minciună şi, mai mult, ştiu şi cine  comandă… muzica!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Boerescu Mihnea - consilier judetean 21 septembrie 2015 at 1:32

Da.Asa este. Mersul ” la doua capete ” trebuie sa inceteze. Aceasta e strategie de poker-ist nu de politician.
E timpul sa decida singuri daca lupta alaturi de PNL sau alaturi de PSD.
Domnul Beianu nu a dat afara pe nimeni si a dat tuturor posibilitatea sa-si aleaga singuri optiunea politica.

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!