Pixu' corect

Cum rezolvă Primăria problema șomerilor din Giurgiu? Cu… urne!

urna

Despre investitorii care ”dau năvală” în Giurgiu, oferind mii și mii de locuri de muncă, tot auzim de vreoi doi ani încoace, de când primarul Barbu tot vorbește de vizite și întâlniri și… cam atât. Și tot de vreo doi ani, numărul șomerilor crește exponețial, de la o lună la alta, semn că investitorii ăia ori s-au rătăcit, ori au greșit drumul, că la Giurgiu n-au ajuns…

În aceste condiții, cum giurgiuvenii sunt din ce în ce mai dezamăgiți de primarul în care, în 2012, își puseseră toate speranțele, edilul nostru a stat ce-a stat și-a mai ”clocit”o idee… genială (ca toate ideile sale, de altfel), pe care a și anunțat-o cu mare mândrie, convins, probabil că giurgiuvenii chiar vor crede că, odată pusă în practică această nouă găselniță, gata cu șomajul la Giurgiu!

Despre ce este vorba? Nu despre niște oferte concrete de joburi, ci despre… urne! Da, urne! Niște urne care vor împânzi orașul și în care șomerii ar trebui să își pună CV-ul.

Și cu asta, s-a rezolvat problema șomajului! Că CV-urile puse în urnele alea vor ajunge (cum zic mai-marii Primăriei) ”într-o bază de date” (că tot e la modă acum baza asta de date!) și, cum vine investitorul la Giurgiu, cum, hop, în baza de date, a luat CV-ul și gata, ești angajat!

Chiar să fie așa ușor? Cine va ridica acele CV-uri din urne? Și, mai ales, unde vor ajunge ele? Probabil, prin vreun coș de gunoi. Dar ce contează? Important este că de-acuma avem urne! Restul… ”e istorie”!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!