Actualitate Pixu' corect Politic

Maria Gabriela Horga: „Povești de adormit copiii = Programul de guvernare al PSD”

„Am auzit în seara aceasta o “poveste” de la foștii premieri extrem de ,,performanți” ai PSD, Tudose și Grindeanu și de la actualul lor șef, Marcel Ciolacu, e atât de proastă încât fuge și somnul. Ceea ce numesc pesediștii program de guvernare este de fapt o glumă proastă, o reeditare a celebrei „biblii” cu care a defilat Dragnea în campania electorală din 2016, plină de fantasmagorii.

❗️Dar de data asta sunt convinsă că nu mai păcălesc pe nimeni. Promisiunile populiste precum neimpozitarea salariului minim, pensii și alocații mărite, impozite diferențiate în funcție de numărul de copii sau de credite cu dobândă subvenționată (apropo, creditele cu dobânzi subvenționate există deja, chiar și cu garanția statului, implementate anul acesta, dar pe care PSD a încercat mereu să le blocheze în Parlament!!!). Promisiunile lor mincinoase sunt exact ca toate legile pe care le-au votat anul acesta în Parlament fără să indice vreo sursă de finanțare! Vorbesc în campanie despre bugetul de stat ca și cum ar fi un sac fără fund. Promit locuri de muncă și venituri mai mari, dar uită să spună că de fapt atunci când au avut șansa să pună în practică ce au promis, au demonstrat doar că sunt incompetenți și mincinoși.

‼️ Pentru aducere aminte, în cei aproape trei ani de instabilitate, cele trei guverne ale PSD au făcut din România cel mai vulnerabil stat UE în fața crizei. PSD a lăsat un deficit bugetar excesiv, de 4,8%, deși au guvernat în vremuri în care alte state au avut excedent. Ritm deosebit de lent al accesării fondurilor europene, nivel record al plăților restante de la bugetul de stat pentru firme, investiții puține sunt doar câteva dintre atributele guvernărilor socialiste.

‼️ Și în caz că troica pesedistă Ciolacu- Tudose- Grindeanu crede că am uitat ce au promis în 2016 și nu au făcut, las aici câteva exemple: -Cele 8 spitale regionale nu au fost nici măcar desenate pe hârtie!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!