Actualitate Anunțuri Cultură Educație

Festivalul Naţional de Teatru în Limba Engleză pentru Elevi Come with Us to Dramaland – la cea de-a XX-a ediţie!

Aflat la cea de-a XX-a ediţie, evenimentul Festivalul Naţional de Teatru în Limba Engleză pentru Elevi Come with Us to Dramaland a fost organizat, în perioada 9-11 iunie 2023 la Casa Radio (str. Donath nr. 160, Cluj-Napoca).

👉Evenimentul reunit peste 250 de elevi participanţi și peste 30 de profesori de limba engleză și specialişti în dramaturgie care au facut parte din juriul competiției sau care au sustinut ateliere de lucru tematice.

👉au fost puse în scenă peste 16 de piese de teatru în limba engleză, pe grupe de vârstă diferite – nivel primar, gimnazial și liceal, astfel: la secţiunea primar vor concura 4 trupe din județele Cluj (Cluj-Napoca) și Giurgiu, la secțiunea gimnaziu vor performa 6 trupe din Cluj (Cluj-Napoca), Ilfov (Voluntari), Satu-Mare (Negreşti-Oaş) și Bihor (Sântandrei), iar la secţiunea liceu au urcat pe scenă 6 trupe reprezentând licee din județele Cluj (Cluj-Napoca și Dej) și Vaslui, respectiv din Ungaria (Budapesta).

👉Evenimentul a fost organizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj și Asociaţia Profesorilor de Limba Engleză Cluj, C.E.T.A., cu sprijinul partenerului media Radio Cluj.
[18:54, 13.06.2023] MihaelaMic: “Sleep Tight!”, adaptare după diferite povești clasice, a fost pusă in scena de micii artiști, elevi ai clasei a 3 a B: Ana-Maria Căciulan, Ioan Văduva, Victor Bogdan Pană, Andreas Aurelius Berhardt, Alin Ștefan Darie, Maia Ilinca Florescu, Valentin Stroe-Tudorică, Daria Andreea Dragomir, Maria Cristiana Mîrzac, Tania LoreMarie Petre-Teașcă, Alexandru Andrei Cristea, Antonia Ficleanu, Maia Ilinca Florescu, Eduard Nicolae Mîrzac, David Ionuț Brătucu, din clasa a III-a B.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!