Actualitate

Fiul edilului din Iepureşti, despre cazul tatălui său, bătut în Primărie:„Cei de la PD vor să-l omoare pentru că altfel nu pot scăpa de el!”

„Am fost bătut în Primărie de fraţii Ceauşu, de Costin şi de Cezar, au intrat peste mine şi m-au lovit cu pumnalul!”, aceasta a fost declaraţia care a făcut înconjurul ţării, prin intermediul televiziunilor naţionale, joia trecută, pe 8 martie. Primarul din Iepureşti, Gheorghe Păunescu, a fost din nou implicat într-un scandal, după ce în 2010, edilul acuza aceleaşi personaje că ar fi încercat să îi dea foc gospodăriei, el trezindu-se cu mai multe sticle incendiare pe terasa casei.

De această dată, în timpul unei acţiuni de refacere a actelor de identitate în cazul unor cetăţeni din localitate, primarul Păunescu a încasat mai multe lovituri peste faţă şi la cap, el susţinând că ar fi fost bătut de contracandidatul său la funcţia de şef al comunei, democratul Costin Ceauşu. Joi, 8 martie, Gheorghe Păunescu a ajuns la secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Giurgiu cu SMURD-ul, fiind însoţit de fiul său, Constantin Păunescu.

„Eu cred, şi din ce am auzit, că vor să ajungă până într-acolo încât să-l omoare ca să nu mai candideze, să poată să scape de el. O să luăm măsuri, pe căi legale, altfel cum? Vom face plângere la Parchet şi la Poliţie”, spunea la momentul respectiv Constantin Păunescu.

La spital au ajuns joia trecută şi colegii de partid ai social-democratului.

„Aş vrea să îl întreb pe Marin Anton, pentru că este liderul PDL Giurgiu, ăştia sunt oamenii pe care îi propune la primării? Şi Marin Anton este de teapa lor dacă susţine asemenea fapte(…) Îl avertizez pe inspectorul şef al Poliţiei Judeţene, Poliţia din comuna Iepureşti s-a aflat la faţa locului şi nu a avut nicio reacţie. Nu este posibil ca în anul 2012, un primar, de la orice partid ar fi, să fie agresat fizic într- primărie!”, a spus vicepreşedintele PSD Giurgiu, Tudorel Ţone.

„A fost atacat primarul unei comune într-o instituţie, deci este clar ultraj. Noi ne aşteptăm ca Poliţia şi Procuratura să îşi facă datoria şi aşteptăm rezultatele în funcţie de gravitatea faptelor”, a spus şi social-democratul Ionel Dinu.

Şi senatorul PNL Vasile Mustăţea a mers la Spital pentru a afla care este starea de sănătate a primarului Gheorghe Păunescu. „Asta ne aşteaptă dacă PDL-ul va mai câştiga alegerile, ăştia sunt PDL-iştii, în modul ăsta vor să-şi impună voinţa în judeţ, iar în campanie cred că va fi mai rău!”, a spus şi Mustăţea.

În acelaşi timp, cel care este acuzat că l-ar fi bătut pe primarul din Iepureşti a negat vehement că l-ar fi atins măcar pe edil. De altfel, într-o conferinţă de presă, liderul PDL Giurgiu, Marin Anton, a făcut o declaraţie absolut aiuritoare, potrivit căreia Gheorghe Păunescu s-ar fi bătut singur.

Revenind, o zi mai târziu, Poliţia Giurgiu dădea un comunicat de presă în care era anunţat faptul că a fost identificat un singur suspect. După iniţiale, nu poate fi decât Cezar Ceauşu, fratele PDL-istului candidat la Primăria din Iepureşti.

Conform aceluiaşi comunicat, Gheorghe Păunescu a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!