Actualitate Cultură Educație Eveniment La zi Social

“FLORI PENTRU SUFLET” LA CENTRELE PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE

Cei 136 de beneficiari de servicii sociale din căminele pentru persoane vârstnice din localitățile Hotarele, Oncești și Mironești au primit în data de 5 octombrie 2018, vizita voluntarilor implicați în campania Flori pentru Suflet. Campania este organizată de Fundația Principesa Margareta a României și Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor,  cu prilejul zilei de 1 Octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.
Voluntarii prezenți în mijlocul persoanelor vârstnice din centrele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Sociala și Protecția Copilului Giurgiu le-au oferit acestora flori, felicitări și un dar dulce cu prilejul zilei de 1 Octombrie.
„În perioada 27 septembrie – 07 octombrie 2018, la nivel național se desfășoară campania  Flori pentru Suflet, eveniment ajuns în acest an la ediția a VII-a. Organizatorii și-au dorit să extindă campania incluzând și județul Giurgiu, solicitându-ne ajutorul de a ne implica în această frumoasă poveste ca voluntari.
Nu am stat pe gânduri și am dat un răspuns pozitiv. Implicarea noastră în această acțiune organizată de Fundația Principesa Margareta a României și Asociația Niciodată Singur -Prietenii Vârstnicilor reprezintă un început al unei colaborări care ne dorim să contribuie la sprijinirea persoanelor vârstnice din centrele din județul Giurgiu”, a declarat Mariana Mitroi, director executiv al Asociației Prietenii de lângă Tine- Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!