Actualitate

Fostul căpitan al “Craiovei Maxima” va fi înmormântat la Săbăreni, în satul natal.

inmormantarea-lui-costica-stefanescu-intre-craiova-si-bucuresti-101459-1Vestea morţii lui Costică Ştefănescu i-a şocat pe iubitorii fotbalului. Fostul jucător al formaţiilor Steaua Bucureşti, Universitatea Craiova şi FCM Braşov şi căpitan al echipei naţionale s-a sinucis marţi seară aruncându-se de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală. Acesta suferea de mai mult timp de o boală incurabilă.

Costică Ştefănescu va fi înmormântat cel mai probabil sâmbătă alături de părinţii săi în localitatea natală Săbăreni. Primarul comunei giurgiuvene, Viorel Iosif, a declarat pentru Valahia TV că aceasta a fost ultima dorinţă a marelui fotbalist.

Edilul din Săbăreni s-a declarat şocat de moartea lui Costică Ştefănescu, chiar dacă era la curent cu problemele sale de sănătate.

Costică Ştefănescu vizita frecvent satul natal, fiind la curent cu problemele comunei. În urmă cu mai mulţi ani acesta a deschis în Săbăreni împreună cu prima soţie o moară şi o fabrică de pâine.

Născut în anul 1951, Costică Ştefănescu a fost mulţi ani jucătorul cu cele mai multe meciuri în primul eşalon al fotbalului românesc, 490, fiind depăşit recent de Ionel Dănciulescu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!