Social

Fumatul ar putea fi interzis complet în instituţiile publice

tigari_11_Un grup de senatori a propus ca fumatul să fie interzis complet în instituţiile centrale şi locale.

Propunerea legislativă este, deocamdată, în consultare publică, pe moment, fumatul fiind permis numai în camere special amenjate, cu respectarea unor condiţii obligatorii. Camerele să servească exclusiv fumatului şi să nu fie spaţiu de tranzit sau de acces în spaţiul public închis; să fie dotate cu sisteme de ventilaţie, cu scrumiere şi extinctoare.
În mai multe ţări membre UE, printre care Marea Britanie, Irlanda, Bulgaria, Letonia, Grecia, Spania sau Ungaria, fumatul este interzis în toate spaţiile publice închise, inclusiv în baruri, restaurante şi discoteci.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Nakea 2 iunie 2015 at 14:19

10 februarie 2013 at 11:12La eeripxenţa pe caree o ai, m-aş bucura să vii cu nişte argumente filtrate prin această eeripxenţă.Mă confrunt cu o avalanşă de adolescenţi care vor „să facă bani pe net”. Recordul de ve2rstă, este 11 ani. Am pufnit een re2s, apoi m-am enervat, pentru că mi-am amintit de rezultatele la Capacitate şi Bacalaureat.Pentru mine, acelea sunt notele MINISTERULUI EDUCAŢIEI.De la ministru, la portar!Elevii, au un singur rol een toată tevatura asta: OGLINDA een care se reflectă [in]competenţa acestor sinecurişti ai numitului minister.Ca hacker, aştept de la tine să scrii care este timpul mediu ZILNIC de documentare şi studiu pentru un programator „Top-notch”.Pentru că departajarea hacker – cracker, abia de acolo mai departe eencepe.

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!