Politic

Fuzionarea PNL cu PDL este iminentă

Crin Antonescu şi Vasile Blaga au început miercuri prima rundă de discuţii pentru formarea unei alianţe de dreapta. La finalul discuţiilor, Blaga şi Antonescu au anunţat că cele două partide vor să fuzioneze cât mai repede. Cei doi s-au arătat însă rezervaţi în ceea ce priveşte momentul exact al fuziunii. Cert este că vor avea un candidat comun la alegerile prezidenţiale, desemnat în urma unor cercetări sociologice.
După toate probabilităţile, acesta va fi Klaus Iohannis, Crin Antonescu declarând deja că el nu va candida în noiembrie şi că îl susţine necondiţionat pe Iohannis pentru Cotroceni.
Vasile-Blaga-Crin-AntonescuÎn altă ordine de idei, Crin Antonescu a ţinut să menţioneze: ”Vom construi împreună cu PDL un proiect politic comun de durată pentru prezidenţiale, pentru alegerile locale şi parlamentare din 2016, proiect care să implice un mare partid de dreapta. Există elemente programatice care ne unesc, există complementaritate şi voinţă politică comună.”
La rândul său, Vasile Blaga a precizat: ”De mâine, grupurile noastre parlamentare vor lucra împreună. În teritoriu se vor realiza majorităţi, astfel încât, pas cu pas, să construim un mare partid de centru-dreapta.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!