Actualitate Eveniment

Gala femeilor rome, ediţia a V-a: “Privește-mă așa cum sunt!"

femei rromeVineri, 6 martie, la Institutul de statistică din Bucureşti s-a desfăşurat, sub sloganul  “Privește-mă așa cum sunt!”, cea de a V-a ediţie a „Galei Femeilor Rome „, o manifestare de tradiţie, ca o avanpremieră  pentru celebrarea zilei internaţionale a femeii.
Judeţul Giurgiu a fost reprezentat cu succes la Gala Femeilor Rome, o manifestare devenită tradiţională. Secţiunea “Implicare în organizaţii neguvernamentale” a fost adjudecată de Cornelia Enache, preşedinta Asociaţiei „Datini, Educație, Cultură Găujani”.
Asociaţia este una extreme de active şi a implementat, numai în ultimul an, o serie de proiecte pentru comunitate. Amintim câteva dintre acestea: Împreună pentru comunitate”, „Acasă în comunitatea ta” şi „Identitate, tradiţii şi bunăstare locală”, proiecte derulate cu succes.Tot în aceeaşi perioadă, asociaţia a reabilitat cinci case în satul Pietrişu, unde locuiesc familii de etnie romă. De asemenea, în cadrul campaniei “Brăţara ne uneşte!”, 150 femei rome au croşetat 56 mii de brăţări tricolore.
Şi pentru acest an, Asociaţia coordonată de Cornelia Enache are în plan mai multe proiecte ambiţioase despre care vom vorbi la momentul potrivit.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!