Actualitate

Gheorghe Ştefan: "Ţinta noastră este câştigarea alegerilor, în 2016!"

stefan pnlSubliniind din start că a fost o săptămână zbuciumată din punct de vedere editorial, copreşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a declarat vineri, în cadrul conferinţei de presă, că nu condamnă pe nimeni pentru asta.

„Sigur, nu pot eu să judec modul de gândire al fiecăruia şi apartenenţa sau aprecierile pe care le aveţi faţă de un partid sau altul, a declarat Gheorghe Ştefan, în expunerea sa. Ce pot eu să spun este că, şi o să explic aici, nu sunt de acord, fără să vă critic, cu anumite judecăţi pe care mi le-aţi acordat în articolele Dumneavoastră. S-a spuscă,  în această săptămână, am dat dovadă de noncombat sau de neimplicare, că pe mulţi i-am dezamăgit! Chiar şi pe cei cu care am fost în campania electorală de anul trecut. Lucru neadevărat. Eu nu am făcut altceva decât să respect prerogativele date de statutul PNL şi în limitele dispoziţiilor tranzitorii.

Prin urmare, am mai spus, schimbările survenite în BPJ au venit la propunerea colegului meu, Dumitru Beianu, solicitări înaintate cu ceva timp urmă forului superior. Credeţi-mă nu e primul caz în România. Eu fac parte din BPN încă de la înfiinţarea noului PNL şi vreau să vă spun că au mai fost schimbări la filiale din Gorj, Constanţa, Iaşi… atât de preşedinţi cât şi de BPJ-uri. Recunosc, acolo nu au fost valuri şi discuţii ca la Giurgiu!”

Copreşedintele Gheorghe Ştefan a mai declarat că a împărtăşit ideea acestor schimbări din perspectiva câştigării alegerilor de anul viitor. „Gândirea pe care a avut-o domnul Beianu am împărtăşit-o . Am fost de acord şi sunt de acord că noi trebuie să scoatem un scor foarte bun la Giurgiu, datorită particularităţilor pe care le are judeţul. Municipiul reprezintă peste 30% din totalul voturilor la judeţ. Nu avem alte oraşe mari. Este şi foarte greu să ne luăm primarii înapoi. De altfel, dacă vom avea această oportunitate nu vom face asta decât după o evaluare şi o triere serioasea lor. Nu-i vom lua înapoi, în orice condiţii”.

În încheierea expunerii sale, Gheorghe Ştefan a informat media cu privire la faptul că „şi în BPJ al PDL s-au produs schimbări şi nu au existat niciun fel de discuţii. Calitatea de bază a fiecăruia dintre noi este de a fi membru”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!