Actualitate

Giurgiu merită un spital județean modernizat!

Spitalul Județean Giurgiu trebuie modernizat INTEGRAL! Giurgiuvenii au nevoie de un spital la cele mai înalte standarde, dotat cu aparatură de ultimă generație. Spitalul Județean are nevoie de un sistem de generare a electricității, termoficării și a aerului condiționat.De asemenea este nevoie de un ambulatoriu de specialitate și de extinderea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Oncologic existent, iar investiția se ridică la aproximativ 17 milioane de Euro. Sănătatea giurgiuvenilor trebuie să fie întotdeauna pe primul loc, iar președintele Consiliului Județean este direct responsabil de buna funcționare a serviciilor medicale.

✅ Mai multe detalii despre proiectele mele în domeniul sănătății aici: https://www.recladimgiurgiu.ro/sanatate

Pe 27 septembrie, fiți alături de mine pentru un spital județean modern!

….

Dumitru Beianu a fost preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu în perioada 2008-2012, o perioadă afectată de criza economică severă şi, cu toate acestea, alături de întregul colectiv de profesionişti din instituţie, a reuşit, în cei patru ani de mandat să aducă judeţul pe primele locuri în ţară, în multe domenii importante: cooperare transfrontalieră, atragerea fondurilor europene, sănătate, educație.

In august 2010, spitalele au fost transferate catre Consiliul judetean. Presedintele de atunci, Dumitru Beianu, a reusit intr-un singur an sa faca minuni. Stiu asta si cei care acum nu recunosc si incearca sa improaste cu noroi mandatul de succes al candidatului PNL – Dumitru Beianu, singurul care poate sa dezvolte intregul judet. Pentru ca stie, poate si a demonstrat ca are capacitatea de a promova o administratie performanta.

Mai multe detalii despre realizarile mandatului trecut aici:

https://recladim-giurgiu.webflow.io/realizari

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!