Politic

Giurgiuvenii din zona Pieţei Centrale, de vorbă cu liberalii giurgiuveni

campanie pnlLiberalii giurgiuveni au început seria deplasărilor de campanie prin municipiu cu zona Pieţei Centrale. Peste 100 de persoane au mers să stea de vorbă cu giurgiuvenii despre importanţa alegerilor europarlamentare.

Vorbim despre membri ai PNL, din organizaţia municipală, de la organizaţia de cartier nr. 12, de la TNL, dar şi de la Clubul Seniorilor Liberali Giurgiuveni.
„Sperăm să găsim cât mai mulţi giurgiuveni dispuşi să schimbe cu noi câteva cuvinte. Nu vrem să inoportunăm pe nimeni, cu atât mai puţin să enervăm pe cineva. Vom vorbi doar cu cei care doresc să afle de la noi de ce suntem interesaţi de alegerile europarlamentare din 25 mai”, ne-a declarat preşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, Dumitru Beianu.
Întrebat dacă la nivelul municipiului se intenţionează aducerea de elemente noi în campanie comparativ cu ceea ce se va întâmpla la nivel judeţean, Dumitru Beianu a declarat:
„Poate mai multe argumente care să-i ajute pe giurgiuveni să facă necesara corelaţie între alegerile europarlamentare cu cele prezidenţiale şi chiar şi cele locale. Dar şi modul în care stabilim, de acum încolo, ierarhia partidelor politice în România. Ori, PNL, ca cel mai autentic şi mai serios partid de dreapta, are credibilitate şi trebuie să aibă susţinere din partea celor care cred că soluţiile în România pot veni de la Partidul Naţional Liberal”, a subliniat Beianu.
Pe ideea unei campanii de bun-simţ merg şi seniorii liberali, aşa cum se ştie.
„Noi, liberalii ne-am obişnuit să procedăm cu bun simţ, cu discreţie chiar. Campania noastră nu are de gând să deranjeze oamenii, ci doar să le atragem oamenilor atenţia, cu discreţie, cum ziceam, că existăm, că partidul nostru are determinare pentru alegerile europarlamentare. De asemenea, cu timpul, să îi lămurim că, deja, campania deşănţată pe care, practic, a declanşat-o PSD este de natură, pe mine cel puţin, să mă dezguste”, ne-a declarat şeful Clubului Seniorilor Liberali din Giurgiu, Dragoş Ujeniuc.
sursă foto: facebook.com
C.S.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!