Politic

Liliana Ciobanu, cel mai activ parlamentar de Giurgiu

lcPotrivit unui comunicat trimis de cei de la biroul de presă al deputatului Liliana Ciobanu, în prima sesiune parlamentară din acest mandat, ea a avut  27 de luări de cuvânt în plen, 25 de declaraţii politice, 13 propuneri legislative, 40 de întrebări şi interpelări şi două moţiuni simple.

 „Consider că m-am adaptat destul de repede la rigorile muncii de parlamentar, mai ales că, venind din sistemul privat, am fost la curent cu problemele întâmpinate de oameni în această perioadă de criză parcă nesfârşită. De altfel, marea majoritate a demersurilor mele parlamentare s-au născut din întâlnirile numeroase cu cetăţenii din Giurgiu, atât din audienţele de la biroul parlamentar din capitala judeţului, cât şi din discuţiile cu oamenii din comunele şi satele arondate, dintre care menţionez Stoeneşti, Hotarele, Bolintin Vale, Găujani, Letca, Răsuceni, Frăteşti”, a spus Liliana Ciobanu prin intermediul comunicatului de presă transmis miercuri, 28 august.

Tot potrivit documentului menţionat, în ceea ce priveşte propunerile legislative iniţiate împreună cu colegii săi din partid, acestea se adresează tot oamenilor, în scopul creşterii nivelului de trai şi a diminuării corupţiei şi birocraţiei. Astfel, printre altele Liliana Ciobanu a propus măsuri concrete pentru stimularea forţei de muncă, eliminarea examinărilor persoanelor cu handicap permanent, eliminarea taxei radio-tv pentru persoane fizice şi firme, sau scoaterea posturilor vacante blocate din sănătate la concurs şi multe altele.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!