Politic

"Ai să-l regreţi pe Băse!"

Crin-Antonescu-7-350x256Crin Antonescu a fost prezent duminică, 27 aprilie, la lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile europarlamentare de la Ploieşti, situaţie care l-a adus în postura să-l critice destul de dur pe actualul premier.
”Dacă luăm peste 20%, tot acest circ pe care-l fac acum pesediştii se va transforma într-o chestiune tristă pentru ei. Pentru că în acel moment, România va fi împiedicată, de către liberali, să mai intre pe mâna tuturor  puşlamalelor roşii. PNL va demonstra că există o alternativă şi va începe o bătălie adevărată. Între noi şi ei… Şi vor urma alegeri prezidenţiale şi vom avea preşedinte liberal, iar acel preşedinte îi va spune lui Victor Ponta: Ai să-l regreţi pe Băsescu! Dar ai să-l regreţi pe Băsescu dintr-un singur motiv. Acela că dacă eu ajung preşedinte, nu fac pact de coabitare pentru că mie îmi ajunge Constituţia, îmi ajung legile ţării şi îmi ajung voturile pe care trebuie să mi le dea oamenii pentru a ajunge preşedinte. Nu am nevoie de coabitări, nu am nevoie de baroni, nu am nevoie de Ghiţă…”
Crin Antonescu nu a uitat să adauge că dacă, din noiembrie încolo, se va forma un nou guvern, din acesta nu va mai face parte Victor Ponta.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!