Cultură

“Grădini însorite”, explozie de lumină şi culoare

O expoziţie emoţionantă, precum o explozie de culoare şi sentimente. La Galeriile de Artă din centrul oraşului a fost vernisată joi, 21 aprilie, expoziţia unui consacrat pictor bulgar, Antoniy Sofev. Tablouri pictate în culori calde, pastelate, cu accente puternice de roşu, verde, violet sau albastru electrizant. Expoziţia pictorului Antoniy Sofev aduce în atenţia publicului-iubitor de frumos o alternativă accesibilă la ceea ce poate fi încadrat, fără nici un dubiu, în categoria artei vizuale de calibru.Oameni de cultură, profesori şi tineri au participat la acest eveniment remarcabil organizat de Primăria municipiului Giurgiu şi Centrul Cultural Ion Vinea.

Despre pictorul Antoniy Sofev şi opera sa a vorbit artistul plastic giurgiuvean Petra Şerbănescu, care va vernisa la Ruse cât de curând, cele două evenimente constituind de fapt o frumoasă colaborare româno-bulgară.

Pictorul bulgar Antoniy Sofev a mulţumit pentru ospitalitate municipalităţii giurgiuvene dar şi publicului venit să îi admire lucrările.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!