Social

Guvernanţii numără găinile beneficiarilor de ajutor social

Secretarul municipiului Giurgiu, Petre Roşu, a prezentat în conferinţa de presă din data de 1 februarie câteva dintre „perlele” legislative ale actualilor guvernanţi. Petre Roşu s-a referit la deja celebrele prevederi privind acordarea ajutorului social, mai exact la normele care stabilesc ce bunuri trebuie să nu deţină cei care solicită acest ajutor.

„S-a renunţat la specificaţii despre bibilici sau alte soiuri, este menţionat doar termenul «păsări». Dar asta nu schimbă mare lucru. Pentru că este menţionat că deţinerea a 15 păsări se încadrează la bunuri de strictă necesitate, iar peste 100 de păsări nu mai înseamnă strictă necesitate. Între 15 şi 100 nu este menţionat nimic. Cum se procedează în cazul în care cineva deţine mai mult de 15 şi mai puţin de 100? Nu se precizează”, arăta Petre Roşu.

Un alt exemplu la care s-a referit secretarul municipiului este cel al deţinătorilor de bovine. Normele emise de Guvern spun că cine deţine o bovină are dreptul la ajutor social, cine deţine trei bovine nu are. În cazul celor care deţin două bovine nu este menţionat nimic!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!