Actualitate

“Identități și experiențe dunărene”

2017 a fost desemnat de ONU Anul Internaţional al Turismului Durabil pentru Dezvoltare cu scopul de a creşte contribuția sectorului la creşterea economică şi la îmbunătăţirea socială şi a mediului. Ideea esențială de la care a plecat acest demers este necesitatea unei conştientizări mai mari a bogăţiilor patrimoniului diferitelor civilizaţii şi o mai bună apreciere a valorilor inerente ale diferitelor culturi.

 În acest context, marți, 26 septembrie 2017, la restaurant Perla, salonul D’Alexia va avea loc conferința “Identități și experiențe dunărene”.

 Obiectivul conferinței este încurajarea mediului de afaceri local si a tinerilor antreprenori din zona Dunării, definirea și prezentarea unor concepte și abordări inovative cu aplicare în inițierea unei afaceri, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă și responsabilă a comunității locale.

 La eveniment vor participa reprezentanti ai autorităților locale din zona Dunării, antreprenori, promotori de programe și proiecte cu finanațare națională și europeană, cadre didactice și cercetători, specialiști, instituții mass-media etc.

 Prin tematicile abordade și calitatea participanților, “Identități și experiențe dunărene” va fi unul din cele mai importante evenimente dedicate turismului și mediului de afaceri din zona Dunării.

 Participarea la eveniment este liberă și lucrările încep la ora 9.30.

 Conferința face parte dintr-o serie mai amplă numită “Cosy Romania Week”, o săptămână de evenimente care celebrează atracțiile și identitățile României, de la meșteșugari la festivaluri, trecând prin gastronomie, regenerare urbană sau educație.

 Organizatorii evenimentului sunt Asociația Eastern Danube Convention & Visitors Bureau Giurgiu, Patronatul Județean pentru IMM Giurgiu și Fundația Amfiteatru. “

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!