Sport

În căutarea primei victorii din acest an

Baschetbaliştii de la CSS Giurgiu caută sâmbătă seară prima victorie din 2013. Echipa antrenată de Chris Terrell va evolua pe teren propriu, cu începere de la ora 18.00, în faţa nou-promovatei BC Timba Timişoara. Cele două echipe sunt vecine de clasament CSS Giurgiu ocupă locul 12 în timp ce TimbaTimişoaraeste pe 13.

Giurgiuvenii nu iau în calcul decât varianta victoriei, mai ales că de şapte jocuri n-au mai simţit gustul acesteia. Chiar dacă este nou-promovată în Liga Naţională, Timba nu va fi subestimată de antrenorul şi baschetbaliştii giurgiuveni.

Formaţiile care se întâlnesc sâmbătă în Sala Sporturilor Chauncey Hardy sunt vecine de clasament. După şaisprezece jocuri, CSS Giurigu ocupă locul 12 în clasamentul Ligii Naţionale cu 21 de puncte acumulate în timp ce Timba Timişoara este pe 13 cu 20 de puncte, astfel că jocul va fi unul echilibrat.

În tur, giurgiuvenii au reuşit să câştige cu scorul de 85-74, având datorită acestui lucru şi un moral bun faţă de timioreni.

Din păcate pentru fanii care vor fi prezenţi în tribune, trei foşti jucători ai CSS-ului nu se mai află în lotul bănăţenilor: conducătorul de joc Bosko Stojakovic, extrema de forţă Zoran Milovic şi pivotul Bojan Grubisici s-au despărţit la începutul acestui an de echipa nou-promovată, astfel că momentul revederii nu va mai fi posibil.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!