Actualitate

Solidaritate la orice nivel

Guvernul USL a învăţat din greşelile făcute de cei de la PDL, iar în afară de căutarea unor măsuri cu adevărat eficiente privind depăşirea unui nou an de criză, cei aflaţi acum la putere aşteaptă şi opoziţia să vină cu soluţii şi idei viabile. Ideea a fost exprimată astăzi, în conferinţă de presă, de vicepreşedintele PSD Giurgiu, Dumitru Beianu.

Principala preocupare a tuturor reprezentanţilor partidelor care alcătuiesc USL, şi nu numai, la nivel naţional şi local, o reprezintă acum construirea bugetului României pe 2013. Dumitru Beianu a specificat că în proiectul respectiv se ţine cont de datorii, de restricţii şi limite, însă atitudinea Guvernului Ponta este apreciată unanim la nivelul observatorilor, mai ales prin prisma transparenţei. În acelaşi timp, vicepreşedinte PSD Giurgiu a declarat că spre deosebire de fosta conducere a Executivului ţării, Guvernul Ponta demonstrează că nu va face aceleaşi greşeli, invitându-i la găsirea de soluţii pe toţi cei care ar putea da o mână de ajutor în redresarea economică.

În acelaşi timp, şi la nivelul judeţului Giurgiu trebuie ca în următoarea perioadă, cuvântul de ordine să fie solidaritatea, a mai spus Dumitru Beianu. El s-a referit în primul rând la reprezentanţii partidelor politice din Consiliile local şi judeţean, declarând că o strânsă colaborare este esenţială, astfel încât măsurile guvernamentale să îşi producă efectele şi în plan local.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!