Social

În comuna Malu se vede din ce în ce mai bine!

Asociaţia „Eden Green” a mai organizat, duminică, 29 mai, o acţiune în folosul locuitorilor din comuna Malu, oferind gratuit 117 ochelari de vedere pentru tot atâţia localnici, tineri sau bătrâni. Acţiunea a fost denumită „Toată lumea trebuie să vadă bine în comuna Malu!” şi a avut loc după ce, cu trei săptămâni în urmă, tot prin grija celor de la „Eden Green”, o echipă de oftalmologi au fost prezenţi la Malu şi au consultat 160 de persoane, prescriindu-le ochelarii de care au nevoie. Astfel, aceştia au fost aduşi şi înmânaţi beneficiarilor pe 29 mai.„Am avut circa 300 de persoane pe liste, dar echipa de medici nu a putut să stea decât o singură zi, astfel încât au fost făcute consultaţii atât cât s-a putut. Este a doua acţiune de acest gen, după cea din octombrie, de anul trecut, şi am organizat-o pentru că după prima acţiune am mai primit multe solicitări. Ne gândim în continuare şi la cei care nu au primit încă ochelari şi vom mai organiza astfel de acţiuni, în funcţie de posibilităţile financiare pe care le vom avea. Cred că în toamna acestui an, sau cel mai târziu la începutul anului viitor, vom putea avea o a treia acţiune”, spunea Eugen Şoavă, preşedintele Asociaţiei „Eden Green”.

Această asociaţie a luat fiinţă în anul 2008, pe 15 mai, la iniţiativa unui grup de oameni inimoşi din Malu, format din Eugen Şoavă – preşedinte, Ştefan Tataoană – vicepreşedinte, Gheorghe Căpran, Jenel Moraru, Stelian Tudor, Mihai Sima, Andi Dogaru, Iulian Jantea.

De atunci, în fiecare an, au avut loc numeroase activităţi cu caracter umanitar. Anual, de Paşti şi de Crăciun, copiii de la Malu, dar şi adulţii sau bătrânii au primit cadouri consistente, astfel de acţiuni având loc şi cu ocazia zilelor de 8 martie.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!