Actualitate

În opinia edilului de la judeţ, nu vor putea fi câştigate proiecte mari de apă-canal în Giurgiu, dacă se merge în paralele cu două astfel de Asociaţii

13_38_2_713Nu pot fi câştigate în judeţul Giurgiu mari proiecte pe apă- canal, dacă se merge pe două ADI-uri distincte, unul aparţinând de Voluntari, este de părere preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Mustăţea. Subiectul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară din Ilfov la care au aderat 16 comune din judeţul Giurgiu rămâne astfel de actualitate.

Cel care a ridicat problema a fost consilierul judeţean Constantin Buduru, în cadrul şedinţei extraordinare de marţi, 27 august.

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Vasile Mustăţea, a explicat întreaga poveste, precizând că cei care au creat ADI-ul din Ilfov, neavând numărul suficient de comune pentru funcţionare, au început să facă recrutări în rândul primăriilor din judeţele limitrofe. Printre acestea, şi Giurgiu, de la care au aderat 16 primari. Miza este, aşa cum am mai arătat, depunere şi câştigarea unor proiecte europene pentru finanţarea investiţiilor de apă şi canalizare în toate localităţile din judeţ. În acest context, Vasile Mustăţea a precizat că a organizat deja o întâlnire cu toţi primarii, a precizat că nu face discriminare cu privire la culoarea politică a edililor.

În plus, Mustăţea a explicat că faptul că primarii din Giurgiu sunt împărţiţi în două tabere, prin două ADI-uri distincte, nu poate însemna decât că judeţul va avea de pierdut.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!