Actualitate La zi Național Pixu' corect

În plină pandemie, Marcel Ciolacu, surprins alaturi de alti colegi, într-un restaurant, fără mască de protecție!

În plină pandemie, Marcel Ciolacu și alte 11 persoane la masă într-un restaurant fără mască de protecție. Marcel Ciolacu duce în ultima perioadă o campanie pentru amânarea alegerilor parlamentare pe fondul creșterii alarmante a cazurilor de infectare cu coronavirus și deplânge situația sanitară. Ciolacu susține că guvernul gestionează ”dezastruos” pandemia, dar nu a îndemnat populația să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului, printre care și purtarea măștii. De altfel, nu este prima oară cândreprezentantii PSD sunt surprinși fără mască de protecție.

Potrivit PNL Giurgiu, „PSD nu se dezice și bagatelizează situația pandemică și regulile impuse chiar dacă România a ajuns la o cifră îngrijorătoare a infectărilor și a deceselor cauzate de noul Coronavirus.

Imaginile care îi surprind pe reprezentanții de seamă ai PSD, neținând cont de pericolul infectării și nesocotind acest virus, denotă că au cu totul alte preocupări decât sănătatea și grija față de români, chiar dacă pe listele lor candidează doi doctori reputați, imaginea partidului este mult mai importantă și atragerea voturilor este esențială.

PSD rămâne același partid care negativează tot ce s-a întâmplat în ultimele luni și care instigă la nerespectarea regulilor.

PSD este cel din cauza căruia sute de pacienţi au cerut externarea şi câteva mii de români diagnosticaţi nu au fost internaţi pentru tratament în spital, în plină pandemie, din cauza vidului legislativ și din aceeași cauză nu a existat posibilitatea legală de a dispune izolarea la domiciliu, tratarea în izolare la domiciliu sau într-un alt spaţiu a celor infectați cu virusul SARS-COV 2.”

Masca este obligatorie în toate spațiile închise, iar, potrivit art 6, al 5 din Hotărârea nr. 856 din 14 octombrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, este permisă participarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite, și cu respectarea măsurilor de protecție. Legea 55/2020 prevede sancțiuni pentru nerespectarea regulilor, și anume de amenzi de până la 2.000 de lei, potrivit art. 65 lit. h.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!