Social

În România se trăieşte foarte prost iar tinerii sunt sceptici când vine vorba de viitorul lor

Tinerii nu mai au viitor, bugetarii o duc din ce in ce mai greu, iar o ieşire reală din criza economică este departe de a se întâmpla. Ionel Muscalu a vorbit vinerea trecută, 8 aprilie, în conferinţa de presă a PNL Giurgiu, despre vremurile grele pe care le traversează România.

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei liberale giurgiuvene, Ionel Muscalu, a prezentat o analiză publicată de Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii. Concluzia este una singură. În România se trăieşte foarte prost, a spus Muscalu. Deşi ar trebui să reprezinte categoria cel mai puţin afectată de situaţia economică, tinerii sunt sceptici când vine vorba despre viitorul lor, a mai spus Muscalu. Liberalul a vorbit şi despre bugetarii care sunt nevoiţi să se împrumute de la lună la lună pentru a putea trăi dar şi despre românii care nu mai au bani ca să îşi achite creditele. La aceeaşi întâlnire cu presa locală, Ionel Muscalu a dezvăluit şi soluţia pentru ieşirea din criza economică, care este, spune domnia sa, strâns legată de ieşirea din acest blocaj politic.

Gestionarea atentă a bugetului şi accesarea banilor europeni reprezintă cheia pentru a scoate România din această situaţie financiară grea, a susţinut el. „Fac un apel către parlamentarii PDL să nu se mai lase păcăliţi, dar şi către românii de rând”, a spus în cadrul conferinţei de presă, Marius Duca, membru în biroul politic teritorial al PNL. Liberalul a amintit şi de guvernarea Tăriceanu, în care au fost create locuri de muncă, astăzi practic inexistente.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!