Social

”Cârtițele” de pe strada Vidra

vidra

După ce, anul trecut, s-au luptat luni de zile cu tranșeele din drum, locatarii străzii Vidra au acum alte probleme: de-abia finalizate, lucrările de apă și canal se surpă peste tot, astfel că strada este acum un labirint de găuri în pământ, făcute, parcă, de niște cârtițe uriașe.

Luni de zile au stat oamenii de aici cu șanțuri și tranșee în drum. Au strâns din dinți și au răbdat, în speranța că, la final, vor avea și ei apă și canal și că, după ce lucrările se vor finaliza, poate, cineva, le va repara și lor strada. Numai că, atunci când, în sfârșit, lucrarea s-a terminat, acum strada se surpă. Și nu oricum, ci peste tot.

Cel mai recent exemplu este cel al unui locatar de pe această stradă, care s-a trezut că are țeava de apă spartă, a anunțat Apa Service și, timp de două zile, nimeni nu a venit, așa că apa a curs non-stop, s-a infiltrat în pământul ce ține loc de asfalt pe stradă și acesta s-a surpat, dând la iveală alte gropi.

vidra1

Oamenii spun că nu este prima dată când se întâmplă așa ceva, iar gropile din drum le confirmă spusele. Se pare că situația de aici a apărut încă de când au fost finalizate lucrările, adică de acum un un, locatarii străzii Vidra fiind convinși că lucrările de atunci au fost unele de mântuială, al căror rezultat se vede acum.

În speranța că, totuși, până la urmă, aceste probleme vor fi rezolvate, definitiv, oamenii de pe Vidra înceracă să se descurce cum pot, semnalizează gropile cu ce au la îndemână și se roagă să nu mai apară și altele noi.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!