Actualitate

In timp ce între el și colegii liberali există puncte divergente, Vasile Mustățea colaborează tot mai bine cu PSD!

mustatea-versus-barbu-300x187Cunoscând lipsa de colaborare dintre administrațiile locală și județeană, existentă la Giurgiu, pe parcursul mai multor mandate, am crede că, în sfârșit, aceasta a fost stabilită „pe fondul unei strategii comune de dezvoltare”. Însă, cum aceasta a fost stabilită abia la sfârșitul acestui mandat, tocmai când Vasile Mustățea „se îngrijește” de continuarea activității sale politice, indiferent în ce partid, acest lucru a devenit, pentru toată lumea, tot mai suspect.

Dacă până de curând, Nicolae Barbu se tot plângea, cu fiecare prilej, de o repartizare inechitabilă pe UAT a fondurilor de către administrația județeană, de la un timp, acesta nu mai contenește să evidențieze „sprijinul” Consiliului județean, în susținerea cât mai multor acțiuni de interes local.

După cooperarea în proiecte importante de interes județean, precum construirea în comun a unui bloc al specialiștilor, trecerea Casei tineretului de la Consiliul județean în administrarea Consiliului local, observăm tot mai mult că, Vasile Mustățea  „îi sare”, din ce în ce mai des, în „ajutor” lui Barbu, atunci când acesta rămâne fără soluții sau alternative ce țin de bunul mers al administrației locale, Barbu beneficiind,  după cum s-a văzut și în cazul împrumutului pentru asigurarea subvenției la căldură, de mâna întinsă de Mustățea. (exemplificare: Barbu – dacă consilierii nu votau împrumutul, domnul Mustățea mă asigurase, deja, că va direcționa bani pentru susținerea acestui serviciu ?!?)

Mai nou, auzim că, același Mustățea, îl va salva pe Barbu din încurcătura creată de nefuncționarea Ateneului Bălănescu, acesta punând la dispoziție sala mare a Teatrului Tudor Vianu, în vederea desfășurării celor două evenimente programate. Ce mai ! De la un timp, „Mustățea e-n sus, Mustățea e-n jos și toate ce sunt”! Iar acest lucru nu ar fi  deloc nepotrivit, dacă nu ar exista zvonuri, potrivit cărora Vasile Mustățea s-ar dori mult mai aproape de social-democrați. Realmente, am crede că, după atâtea animozități  exprimate fățiș, oficialii noștri au găsit calea bunei înțelegeri, iar conjugarea eforturilor vin strict în beneficiul cetățenilor.

Însă, ținând seama că liberalul Vasile Mustățea pare dispus să colaboreze cu oricine altcineva (asta nu înseamnă că a colabora cu Barbu este un lucru rău), dar cu colegii de partid NU, ne întrebăm cât de dezinteresat poate fi sprijinul său, oferit cu atâta generozitate PSD?

   Nina MIȚOI    

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

2 comentarii

Iulian 17 noiembrie 2015 at 14:15

Doamna Nina dati-mi voie sa inlocuiesc LIBERALUL V Mustatea, din ultima fraza, cu un alt atribut ( de gen feminin).

Răspunde
Alexandru 17 noiembrie 2015 at 18:34

Doua caricaturi Giurgiuvene. Halal cine ne conduce la primărie si consiliu județean. MAPEȚ SHOU.

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!