Actualitate

ÎN WEEK-END, POLIȚIȘTII GIURGIUVENI AU FOST LA DATORIE

  • Polițiștii au aplicat 401 sancțiuni contravenționale, în valoare de 154.955 de lei.
  • 26 de permise de conducere, dintre care 5 pentru alcool
  • Au fost retrase 6 certificate de înmatriculare

 În zilele de 30 iunie și 1 iulie a.c., polițiștii au acționat suplimentar față de activitățile dispozitivelor curente din teren, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Giurgiu.
Astfel, polițiștii au constatat 8 infracțiuni la regimul circulației și infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. În urma neregulilor descoperite, polițiștii au aplicat 401 sancțiuni contravenționale, în valoare de 154.955 de lei.
Din totalul amenzilor, 51 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, 4 la Legea 12/1991 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și 326 pentru încălcarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G. 195/2002.
 De asemenea, polițiștii au intervenit la 238 de evenimente, dintre care 188 au fost sesizate pe număr unic pentru apeluri de urgență 112. Totodată, au fost reținute 26 de permise de conducere, dintre care 5 pentru alcool și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.
ALT TÂNĂR DEPISTAT CONDUCÂND UN AUTOTURISM SUB INFLUENȚA SUBSȚANȚELOR PSIHOACTIVE
 Polițiștii cercetează un tânăr de 26 de ani, după ce a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice, sub influența substanțelor psihoactive.
 Duminică, 1 iulie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic, pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Giurgiu, un tânăr de 26 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, sub influența substanțelor psihoactive.
În cauză polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui auto sub influența substanțelor psihoactive.
ACCIDENT RUTIER
Polițiștii cercetează un giurgiuvean, de 69 de ani, care a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, pe fondul  nepăstrării distanței față de autoturismul care se deplasa în fața sa.
Duminică, 1 iulie a.c., în jurul orei 11.30, un bărbat de 69 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un microbuz pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu, la intersecția semaforizată cu strada Tineretului, nu a păstrat o distanță suficientă față de un autoturism, condus regulamentar în aceeași direcție de un bărbat 39 de ani, tot din municipiul Giurgiu, cu care a intrat în coliziune și pe care l-a proiectat în autoturismul care circula în fața sa, condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 27 de ani, din municipiul București, pasager al autoturismului condus de tânărul de 25 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
DEPISTAȚI CONDUCÂND PE DRUMURILE PUBLICE SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR PSIHOACTIVE
 Polițiștii giurgiuveni cercetează doi bărbați  de  35 respectiv  21 de ani, după ce au fost depistați conducând autoturismele pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.
 Sâmbătă, 30 iunie a.c., în jurul orei 19.00, politistii giurgiuveni au depistat în trafic pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, aflându-se  sub influența substanțelor psihoactive.
Tot sâmbătă, 30 iunie a.c., în jurul orei 23.00, politistii giurgiuveni au mai depistat în trafic, pe șoseaua Sloboziei, din municipiul Giurgiu, un tânăr de 21 ani din comuna Vedea, județul Giurgiu, care conducea un autoturism sub influența substanțelor psihoactive.
În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.
TÂNĂR DEPISTAT CONDUCÂND UN AUTOTURISM NEÎNMATRICULAT ȘI FĂRĂ SĂ POSEDE PERMIS DE CONDUCERE
 Un tânăr de 27 de ani, este cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând pe drumurile publice un autoturism neînmatriculat și fără să posede permis de conducere.
 Sâmbătă, 30 iunie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii giurgiuveni au identificat în trafic, pe Drumul Național 5 B Giurgiu-Ghimpați, un tânăr de 27 ani, din comuna Schitu, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism  cu numărul de înmatriculare   provizoriu.
Cu ocazia verificărilor desfăşurate s-a stabilit că, autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată din data de 14.04.2018 și nu poseda permis de conducere pentru nicio  categorie.
În cauză polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat și conducere a unui vehicul  fără permis de conducere auto.
 A CONDUS AUTOTURISMUL DEȘI NU POSEDA PERMIS DE CONDUCERE
 Polițiștii giurgiuveni cercetează o femeie după ce a fost depistată conducând un autoturism pe drumurile publice fără să posede permis de conducere.
 Sâmbătă, 30 iunie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic, pe strada Libertății, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, un autoturism condus de  o femeie de 35 ani, din comuna Malu, județul Giurgiu, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie.
În cauză polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere unui vehicul fără a poseda permis de conducere.
A FOST DEPISTAT CONDUCÂND AUTOTURISMUL AFLÂNDU-SE SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI
 Polițiștii giurgiuveni cercetează un bărbat de 45 de ani, după ce a fost depistat conducând un autoturism  pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice.
 Sâmbătă, 30 iunie a.c., în jurul orei 20.00, politistii giurgiuveni au depistat în trafic, pe Drumul Județean 505, în  comuna Izvoarele, județul Giurgiu, un bărbat de 45 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice (sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența băuturilor alcoolice.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!