ORDINE PUBLICA

În zi de sărbătoare, jandarmii sunt prezenți printre credincioși

IMG_0008Jandarmii giurgiuveni asigură pe 09 martie a.c., începând cu ora 08.00 măsurile de ordine publică pe timpul slujbelor religioase oficiate cu ocazia sărbătoririi Sfinților 40 de Mucenici. Misiunea acestora este de a asigura protecția participanților și desfășurarea manifestărilor în condiții de siguranță.

Astfel, jandarmii vor fi prezenți în zona următoarelor lăcașuri de cult: Catedrala Episcopală Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Giurgiu; Schitul “Sfântul Nicolae”; Biserica  “Adormirea Maicii Domnului” din orașul Bolintin Vale; Mănăstirea Comana; Biserica “Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Letca Nouă și Biserica “Sfântul Ierarh Nicolae” din Drăgănescu.

Pentru a evita producerea unor incidente, Jandarmeria Giurgiu face următoarele recomandări:

  • persoanele care participă la slujbele religioase să manifeste răbdare și moderație, să evite implicarea în conflicte de orice natură;
  • ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranţa publică, cetăţenii sunt sfătuiți să apeleze, în caz de urgenţă, numărul unic 112 sau să se adreseze cu încredere celei mai apropiate patrule de ordine şi siguranţă publică.

 Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!