Actualitate

Încă o ”tură” de dezinsecție la sol în oraș

dezins.1

Zonele verzi din apropierea blocurilor de locuințe și parcurile din oraș – sunt ”țintele” celei de-a doua campanii de dezinsecție la sol, demarată luni, 4 august, campanie ce urmează a se derula în tot orașul până marți, 12 august.

Ca și în prima campanie de dezinsecție la sol, și de această dată, se acționează în două intervale orare bine stabilite: dimineața, între orele 6.30 și 10 și seara, între orele18 și 20, perioade în care se face dezinsecția la sol în toate zonele verzi adiacente cartierelor de locuinţe, dar și în parcurile din oraș.

Sunt vizate zonele Tineret Nord şi Sud, Oinac, Negru-Vodă, Policlinică, Teatru de Vară, Istru, Ramadan, zona centrală, parcurile Alei, Steaua Dunării, Mihai Viteazul, CF şi ansamblurile de locuinţe sociale şi ANL.

Campania a început luni, în zona Tineretului Nord și Sud, cartier unde dezinsecția este programată pentru zilele de luni, marți și miercuri. Între 8 și 10 august, ”în vizor” intră zona 1 Decembrie până la Parcul Mihai Viteazul, Şos. Bucureşti, Decebal, Daciei, Negru-Vodă, Clopotari, iar a doua zi, 11 august, dezinsecția se face pe B-dul Bucureşti, de la Mihai Viteazul până la Parcul Alei, pe cele două pietonale şi în Piaţa Centrală.

Ultima zi a celei de-a doua etape de dezinsecție la sol este marți, 12 august, când se va acționa în cartierul Policlinică, Parcul Elevilor, cartierul Teatrul de Vară, zona Istru (locță uinţe sociale), Steaua Dunării (locuinţe sociale şi parc)  şi Obor (locuinţe sociale şi ANL). Potrivit datelor oficiale, valoarea totală a dezinsecţiei din acest an, atât aeriană, cât şi la sol se ridică la circa 3,5 miliarde de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!