La zi

Încă un circ gratuit la Istru! Protagonistul: acelaşi "veşnic" sinucigaş!

vedeta

Deşi lucrurile păreau a se fi liniştit după evacuările de la Istru, se pare că nu e chiar aşa. Şi asta a demonstrat-o joi după-amiază bărbatul care a mai ameninţat, până acum, de două ori că se sinucide, pentru că a fost evacuat dintr-una din camerele căminelor de la Istru.

De data aceasta, sinucigaşul (pe care, în paranteză fie spus, nu prea îl mai ia nimeni în seamă serios, însă autorităţile trebuie să se prezinte la datorie, în astfel de cazuri), s-a suit pe Căminul B, însoţit de doi dintre copiii concubinei (cunoscuţi mai ales de oamenii din Tineretului, care îi văd aproape zilnic cu punga de aurolac în parcarea de la Billa), ameninţând – ca de obicei – că se aruncă de acolo, împreună cu copiii.

Evident, nu lipsea sticla de bere şi nici pietrele aruncate, din când în când, spre poliţiştii, jandarmii, pompierii şi medicii adunaţi să îl salveze. Şi tot ca de obicei, până la urmă, omul a coborât singur, împreună cu copiii, fără a-şi duce la bun sfârşit ameninţarea.

Cei doi copii au fost preluaţi de Direcţia de Protecţie a Copilului, iar „eroul” telenovelei „Sinuciderea” a ajuns, din nou, la Poliţie, cel mai probabil urmând ca de acolo să fie trimis într-un spital de „specialiate”. De altfel, şi la cea de-a doua aşa-zisă tentativă  de sinucidere, omul a ajuns într-un astfel de spital, unde, însă, medicii l-au declarat perfect sănătos din punct de vedere psihic, aşa că s-a întors şi a reluat ceea ce ştie să facă cel mai bine: circul!

Şi încă ceva: ca să fie şimai convingător, de data asta, „sinucigaşul” şi-a bătut şi un cui în cap! A ştiut bine cum să o facă, astfel încât să nu se aleaggă cu răni grave, ci doar cu… „aplauze la scenă deschisă”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!