La zi

ISU Giurgiu a primit un microbuz special pentru situaţii de urgenţă

Un proiect mare cu rezultate pe măsură! Consiliul Judeţean Giurgiu a reuşit dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” Giurgiu cu un autovehicul special, în cadrul proiectului EOCES. Alte trei echipamente urmează să ajungă la Giurgiu, însă, din păcate, din cauza bugetului blocat, vor fi probleme cu plata acestora, spun reprezentanţii Consiliului.

Proiectul Eoces este al 7-lea derulat de Consiliul Judeţean Giurgiu în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria.

„În cadrul proiectului a fost achiziţionat un microbuz pentru transport persoane având dotări specifice în situaţiile de urgenţă. Această dotare face parte dintr-un contract având o valoare de 1 milion de euro. În cadrul proiectului Eoces, vor mai fi, de asemenea, aduse alte trei autovehicule, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o macara şi un laborator epidemiologic”, ne-a declarat directorul executiv al Direcţiei de Cooperare Interregională din cadrul Consiliul Judeţean, Miruna Eftimiu. Ea a precizat însă că, din cauza bugetului blocat al instituţiei pe care o reprezintă, ar putea fi probleme cu plata ultimelor trei dotări.

Proiectul Eoces – Întărirea capacităţilor operaţionale pentru răspuns în situaţii de urgenţă în regiunea transfrontalieră Giurgiu-Ruse este câştigat de Consiliul Judeţean Giurgiu în parteneriat cu mai multe instituţii bulgare, fiind implementat pe programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!