Actualitate Educație La zi

Inițiativa de cultură: la cafea, între prieteni, la muzeu


Astăzi, într-o atmosferă caldă, familială, la Muzeul Județean “Teohari Antonescu”, mai mulți prieteni giurgiuveni s-au întâlnit la o cafea, unii au numit-o lansare de carte. Mai bine de 60 de minute, au vorbit despre cărți, despre istorie, despre viață, despre credință, despre Giurgiu… Și-au propus să se vadă în fiecare sâmbătă, la muzeu sau la bibliotecă, la o cafea. 
Cei prezenți au au răsfoit “Ayahuasca, între mit și realitate”, scrisă de giurgiuveanul Cătălin Țone . “Ayahuasca, între mit și realitate” este un studiu științific internațional care, în cele 280 de pagini a concentrat nu mai puțin de 150 de surse bibliografice, marea majoritate externe.
Cartea este în primul rând un semnal de alarmă în legătura cu explozia fenomenului traficului și consumului ilicit de droguri și o invitație la lămurirea situației juridice, medicale si religioase a unui nou tip de drog apărut la noi, Ayahuasca. Lucrarea lui Cătălin este fara dubiu un act de cercetare științifică, care va conduce la imbunatatirea legislatiei in domeniu.
Comisarul șef Cătălin Țone este seful Serviciului Antidrog,  o unitate de elită a Poliției Române, care duce o luptă zilnică pe străzi cu cei mai veroși infractori.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!