Actualitate Anunțuri

Managerul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Dragoș Chivu, declarații

Declarații ale managerului Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Dragoș Chivu, cu privire la situația cazurilor Covid-19 și investițiile făcute în ultimele luni în cadrul unității spitalicești:

„Ne confruntăm cu cazuri foarte grave, adresabilitatea este foarte mare pe această patologie de Covid și ne-am hotărât să suplimentam numărul de paturi, mai ales că și legislația ne ajută să facem cît mai repede aceste lucruri, astfel încât să putem acorda asistență medicală tuturor celor ce se adresează spitalului nostru.
În ultimele 7 luni s-au făcut demersuri privind reabilitarea anumitor secții. Vrem să obținem autorizația ISU la incendiu și în acest sens au fost făcute toate demersurile necesare. A fost schimbată integral instalația electrică atât pe ATI, dar și pe secția de Boli Infecțiose. De asemenea, au fost modificate căile de acces. În secția ortopedie au fost scoase pragurile de la uși astfel încât să putem fi autorizați și să putem funcționa la capacitate maximă și normală.

(….)

„Vor mai fi 30 de paturi în plus din secția de neurologie, avem 30 de paturi deja pe secția de boli infecțioase, încă 10 care vor fi aprobate în ședința extraordinară de la CJ Giurgiu. Deci un total de 70 de paturi dotate cu ventilatoare, concentratoare de oxigen. Pe secția de neurologie avem o linie de oxigen pentru 12 paturi, restul de 18 paturi fiind pe concentratoare de oxigen. Avem 4 paturi la ATI în care tratăm exclusiv cazurile grave”.

Declaratia o puteti viziona accesand link-ul de ai jos:

https://www.facebook.com/107375911302421/videos/828452851129104

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!