Actualitate

Inspector şcolar general, Prof. Adelina -Veronica Sîrbu, mesaj pentru absolvenții clasei a VIII-a: "Ei bine, da ! Sunteţi absolvenţi!"

E normal să vă simţiţi în al nouălea cer, să simţiţi că toate porţile vi se deschid, să simţiţi că cel mai îndrăzneţ vis poate deveni realitate,să simţiţi că vi s-a confirmat valoarea , să simţiţi că aţi răsplătit şi depăşit aşteptările tuturor! Sunteţi învingători ! Este clipa voastra !
Dragi absolvvenţi, să aveţi încredere în voi şi să fiţi convinşi că ceea ce aţi realizat până în acest moment înseamna enorm şi trebuie să vă dea încredere deplină în puterile voastre.
Felicităm, pe această cale și cadrele didactice care v-au fost alături în formarea voastră, precum și părinții care v-au susținut!
Stimaţi părinţi sunt convinsă că pe parcursul acestor ani aţi fost alături de copiii dumneavoastră, că aţi fost oricând gata să vă sacrificaţi pentru a le asigura bunăstarea şi condiţiile necesare studiilor, că aţi suferit alături de ei în momentele mai dificile şi că i-aţi susţinut în devenirea lor profesională, umană şi intelectuală. Astăzi, vă puteţi bucura din plin de reuşita copiilor, de faptul că eforturile depuse de ei le recompensează pe ale dumneavoastră.
Vă asigurăm că am luat toate măsurile pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a examenelor şi că suntem alături de elevii nostri aşa cum am fost alături pe parcursul anilor de şcoală.
Mult succes la examene absolvenţilor, iar părinţilor le doresc sănătate şi putere de muncă!


Inspector şcolar general,
Prof. Adelina -Veronica Sîrbu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!