Actualitate Social

INTERVENŢII I.S.U. GIURGIU

În perioada 13.01.2018 –15.01.2018,  subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 31 situații de urgență, astfel:
– 21 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme. – 1 intervenție- incendiu tomberon- localitatea Roata de Jos;- 2 intervenții- sprijin SAJ- municipiul Giurgiu;- 1 intervenție- deblocare ușă- localitatea Bălanu;- 6 intervenții pentru localizarea si stingerea unor incendii de locuință;
În data de 13.01.2018, ora 01: 14,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Roata de Jos pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pubelă de gunoi. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Gărzii de Intervenție Roata de Jos. Pompierii au acționat pentru limitarea  și stingerea incendiului în urma căruia a ars gunoiul menajer din tomberon. Cauza probabilă a producerii incendiului: foc deschis.
În data de 13.01.2018, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru transportul a două persoane la ambulața SAJ în vederea deplasării la UPU.
În perioada 13-15.01.2018, pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu au intervenit la șase incendii provocate de coşurile de fum în localităţile Frăteşti, Ghimpați, Cucuruzu, Domnești, Malu şi Izvoru. Din fericire, nu au existat victime ci doar pagube materiale.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!