Actualitate

Nicolae Barbu a luat lecţii de la Mustăţea: Beianu e de vină!?!

extindere-retea-apaHOTĂRÂREA INSTANŢEI NU E DEFINITIVĂ!

S-au hazardat, atât primarul Nicolae Barbu, cât şi alţi răspândaci plătiţi din bani publici de preşedintele Consiliului judeţean, în a face afirmaţii care, lesne, pot fi considerate calomnii şi pot aduce atingere onoarei şi demnităţii persoanei atâta vreme cât ele nu sunt constatări ale unor organe de anchetă sau cercetare penală. Mai mult, dacă hotărârea Tribunalului Giurgiu nu este definitivă şi ea poate fi atacată cu recurs, atunci se pune întrebarea, firească de altfel, cine va răspunde pentru afirmaţiile făcute acum în prag de campanie şi, credeţi-ne, ei înşişi, autorii, nu cred o iotă din ceea ce au spus sau scris! Dar, de ce să nu aruncăm cu noroi în alţii (că doar la asta ne pricepem cel mai bine), fără a ne gândi că totul s-ar putea întoarce împotrivă, cu efect de bumerang. Dacă e să dăm în Beianu, e OK. Prezumţia de nevinovăţie funcţionează, doar la unii, nu şi la alţii.  Funcţionează doar … atunci când un bloc, altul decât cel programat se dărâmă, când apa inundă o investiţie de milioane de euro, iar „lista” poate continua!

 DOAR VORBE-N VÂNT!

Primarul Barbu spune că toate hotărârile ADI „Sănătate asigurată prin apă curată” sunt nule, dar, atenţie, hotărârea instanţei poate fi atacată.Şi sigur va fi atacată!  Deci, nu e exclus ca Primăria Giurgiu să nu mai aibă câştig de cauză!

Atunci, ce rost au afirmaţiile „Au făcut ce au vrut, dar acum trebuie să plătească! Tot ce s-a decis acolo din septembrie 2014 – extinderea, bugetul, investiţiile, salariile etc – toate sunt ilegale! Îmi pare rău pentru primarii ademenţi de Beianu, dar acum cineva va trebui să plătească!”. Ce să plătească? Cine spune asta? Lăsaţi Justiţia să-şi spună cuvântul fiindcă suntem convinşi că se va face recurs! Până la rămânerea definitivă a hotărârii, orice spuneţi SUNT DOAR VORBE, domnule primar Barbu!

Nu cumva, “primarii ademeniţi de Beianu” sunt colegii de partid ai domnului primar Barbu. Oare, aceştia ştiu ce vrea colegul lor de la municipiu? Dar preşedintele PSD, senatorul Niculae Barbu? Cum adică primarii s-au lăsat “ademeniţi”? Oare, aşa procedează PSD, “ademeneşte” primari? Păi, se lasă ei, primarii, “ademeniţi”!

O HOTĂRÎRE DIN AUGUST 2014 A PERMIS MODIFICAREA STATUTULUI

Pentru informarea corectă a giurgiuvenilor, conform statului iniţial era nevoie de toate cele 6 voturi, dar în conformitate cu o Hotărâre de Guvern din august 2014 a fost posibilă adoptarea de Hotărâri AGA cu două treimi! Pe acest considerent, s-a mers la ședinţa din 23 septembrie 2014, cea la care face referire primarul Barbu când a  fost aprobată în respectiva ședinţă în primul rând modificarea statutului, în conformitate cu prevederile HG din august şi după aceea a fost aprobată extinderea ADI „Sănătate asigurată prin apă curată” cu încă 27 de noi membri.

Mai mult, reprezentantul municipiului ar fi trebuit să facă ceea ce a decis Consiliul Local Municipal Giurgiu care a votat şi aprobat Hotărârea de extindere şi, totodată, a mandatat reprezentantul desemnat să voteze în consecință! Însă, reprezentantul municipiului nu a făcut asta!  De ce? Ar trebui să ne spună acesta!

Cert este doar faptul că blocarea proiectului de extindere ADI poate genera pierderea în totalitate a sumelor aferente în cuantum de 106.000.000 €. Ca să nu mai vorbim de angajamentele asumate de România!

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!