Actualitate Comunicate

IPJ Giurgiu informeaza

CONDUCERE SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

La data de 12 februarie a.c., ora 14.45, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 63 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, pe șoseaua Ghizdarului, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,41 ml/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

CERCETAT PENTRU DOUĂ INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER

La data de 12 februarie a.c., ora 19.10, în localitatea Vieru, județul Giurgiu, un bărbat, de 36 de ani, din localitatea Bălanu, județul Giurgiu, a fost depistat de către polițiștii Biroului Rutier, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!