Actualitate

OMUL SFINŢEŞTE LOCUL! La Săbăreni, primarul Viorel Iosif a inaugurat o bază sportivă multifuncţională

 O bază sportivă modernă multifuncţională a fost inaugurată recent la Săbăreni. Primarul Viorel Iosif ne vorbeşte cu mult drag despre investiţie, dar şi despre obiectivele lui 2017, obiective pe care le va duce la îndeplinire cu ajutorul consilierilor locali cu care primarul face echipă în interesul cetăţeanului.
Locuitorii comunei Săbăreni se pot mândri cu o bază sportivă la standarde europene, mai ales că, aici, încă mai sunt copii și tineri care nu au plecat în alte localități și care au nevoie de momente de relaxare.  Aceştia vor avea acces gratuit la baza sportivă.
Şi nu doar ei, ci şi persoanele adulte din sat pot apela la complexul sportiv multifuncţional.

„Nu doar copiii şi tinerii vor avea acces la această bază multifuncţională, ci şi persoanele adulte care vor să se relaxeze după o zi de muncă sau în week-end. Este important să ne gândim la toate acestea fiindcă foarte mulţi oameni aleg să se stabilească la Săbăreni”, spunea primarul.
Pe lângă terenul sintetic pentru fotbal, baschet, tenis de câmp şi volei, baza sportivă dispune de vestiare şi de grupuri sanitare moderne, de o sală de fitness şi de o sală de conferinţe. Nu lipseşte nici parcarea, care este una generoasă. În sala de conferinţe, primarul Viorel Iosif se va întâlni periodic cu consătenii săi pentru a se consulta cu aceştia pe teme de interes local şi, totodată, pentru a stabili ce anume mai trebuie făcut la Săbăreni.
„Pentru mine, întotdeauna a contat părerea oamenilor. De aici,  încrederea şi susţinerea pe care o primesc de ani buni. Sunt preocupat permanent de soarta oamenilor, de viitorul acestei comune”.
Mai mult, primarul Viorel Iosif vrea să le insufle copiilor şi tinerilor dragostea pentru şah, sportul minţii, şi de ce nu să organizeze aici competiţii judeţene sau regionale. În acest sens a achiziţionat materialele necesare.
„Am luat deja trusele de şah şi sunt convins că vor exista şi doritori. Şahul dezvoltă capacitatea de analiză, imaginaţia, puterea de înţelegere, personalitatea şi de aceea mi-aş dori să înveţe şah cât mai mulţi copii. Şi, de ce nu, să organizăm competiţii, la noi în sat”, a mai declarat primul gospodar al comunei.
În ce priveşte cheltuielile cu întreţinerea, Primăria şi Consiliul local Săbăreni au hotărît să închirieze baza sportivă, la preţuri care să permită accesul a cât mai mulţi localnici, dar şi plata cheltuielilor curente.
Aşadar, despre beneficiile unui complex multifuncţional se poate vorbi mult. Amintim doar câteva dintre acestea: contribuie la educaţia copiilor, conduce la înfiinţarea unor echipe de fotbal, baschet, etc, îi menţine în formă pe tineri şi îi provoacă la mişcare, iar mişcarea înseamnă săntate.
Şi cum anul 2017 a început în forţă la Săbăreni, odată cu inaugurarea bazei sportive, şi ţinând cont de planurile executivului pentru lunile ce vor urma, cu siguranţă vom mai reveni la Săbăreni pentru a vorbi despre realizările primarul Viorel Iosif şi ale echipei coordonate de acesta.

A consemnat,

Mariana Mitroi

N.A. Mai multe detalii despre investitie, dar si despre preocuparile administratiei din Sabareni, puteti urmari pe Valahiatv on line, in interviul realizat cu primarul Iosif Viorel!

http://www.valahiatv.ro/video/omul-sfinteste-locul-2/

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!