Actualitate

IPJ Giurgiu: Suplimentare de forțe la Parcul de Aventură Comana

MĂSURI DE ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ ÎN ZONA PARCULUI DE AVENTURĂ COMANA
Dispozitivul curent de ordine și siguranță publică care își desfășoară activitatea în zona Parcului de Aventură Comana, a fost suplimentat cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, pentru ca cetățeni care își petrec minivacanța de 1 mai în această zonă, să se bucure de liniște și siguranță.
Polițiștii giurgiuveni acționează în zonă, pentru depistarea și luarea măsurilor legale față de persoanele care, prin comportamentul sau activitățile pe care le desfășoară, afectează climatul de siguranță publică.
De asemenea, polițiștii rutieri vor asigura fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum și a ambuteiajelor, având în vedere că zilnic peste 6.000 de persoane și aproximativ 1.500 de autovehicule tranzitează zona.
Întrucât Parcului de Aventură Comana reprezintă un punct de atracție pentru cetățeni, polițiștii recomandă tuturor celor care vizitează în această perioadă zona, să adopte măsuri minime de siguranță, pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor și să respecte normele legale în vigoare.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!