Actualitate Anunțuri

IPJ informeaza

CONDUCERE SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

La data de 5 ianuarie a.c., ora 08.56, polițiștii Serviciului Rutier au depistat, în localitatea Uzunu, județul Giurgiu, un bărbat, de 50 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspecul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

CONDUCERE SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR PSIHOACTIVE

La data de 5 ianuarie a.c., ora 13.30, polițiștii Biroului Rutier au depistat, pe bulevardul Bucuresti, din municipiul Giurgiu, un bărbat, de 24 ani, din comuna Stănești, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța cannabis, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspecul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

CERCETAȚI PENTRU CONDUCERE PE DRUMURILE PUBLICE FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE, RESPECTIV ÎNCREDINȚARE

La data de 6 ianuarie a.c., ora 00.30, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe strada Miron Costin, din municipiul Giurgiu, un tânăr, de 20 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Autoturismul i-a fost încredințat, spre a fi condus, de către un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Giurgiu, care cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!