Actualitate Educație

ISU Giurgiu, permanent la datorie!

În perioada 18.05.2018 –21.05.2018,  subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 19 situații de urgență, astfel:
– 11 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme. – 1 intervenție- incendiu vegetație uscată- localitatea Vărăști;- 2 intervenții- sprijin SAJ;- 1 intervenție- asigurare măsuri PSI- TIR răsturnat- localitatea Ciorogârla;- 1 intervenție- incendiu anexă gospodărească- localitatea Adunații Copăceni;- 1 asigurare măsuri PSI pe timpul desfășurării unor activități demonstrative cu grenade și fumigene;- 1 intervenție- asigurare măsuri PSI autotren răsturnat – localitatea Frătești;- 1 intervenție- incendiu sală de jocuri – localitatea Adunații Copăceni.
În data de 18.05.2018, ora 13:03,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Vărăști pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. La fața locului s-a deplasat o autospecială  de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași. În urma incendiului au ars gunoi menajer și vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Cauza probabilă a producerii incendiului: foc deschis.
În perioada 18-20.04.2018, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru transportul a două persoane supraponderale de la locuințele acestora la ambulanța SAJ.
În data de 20.05.2018, 01:10, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Frătești pentru asigurarea măsurilor PSI în cazul producerii unui accident rutier. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Detașamnetului de pompieri Giurgiu. La sosirea echipajului de pompieri, s-a constatat că un autotren se afla răsturnat în afara părții carosabile. Pompierii au asigurat zona și au acționat pentru deconectarea bornelor bateriei.
În data de 20.05.2018, 05:57, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Adunații Copăceni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o sală de jocuri. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Punctului de Lucru Călugăreni. Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului în urma căruia au ars izolația și ventilatorul electric pentru evacuarea aerului. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.
În data de 20.05.2018, 08:48, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Ciorogârla pentru asigurarea măsurilor PSI în cazul producerii unui accident rutier. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Detașamentului de pompieri Bolintin Deal. La sosirea echipajului de pompieri s-a constatat că un autoturism era răsturnat în afara părții carosabile. Pompierii au acționat pentru deconectarea bornelor bateriei și asigurarea măsurilor PSI.
În data de 20.05.2018, 06:01, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Adunații Copăceni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Punctului de Lucru Călugăreni. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars ventilatorul electric de evacuare și astereala pe o suprafață de aproximativ 1 mp. Cauza probabilă a producerii incendiului: foc deschis.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!