Actualitate

21 mai, Ziua politiei locale!

În fiecare an, în data de 21 mai, când creștinii ortodocși îi prăznuiesc pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, Direcția Poliției Locale serbeaza ziua armei si organizează, an de an, activitati care să marcheze importanța acestei zile. Această zi a fost decretată ziua națională a Poliției Locale în anul 2010, de atunci și până în prezent, în toată țara sunt organizate astfel de evenimente.
La festivitatea desfășurată în incinta instituției, alaturi de directorul executiv Lazar Ciobanu,  au fot prezenti viceprimarul Ion Dragomir, administratorul Niculae Ghiță precum și alți reprezentanți ai Primăriei și instituțiilor subordonate acesteia, dar si ai instituțiilor MAI, inspectorul sef l IJJ Giurgiu, col. Daniel Rusanu, inspectorul sef al ITPF, Nicu Raboj, seful Politiei municipale , comisar de politie Alexandru Cocos .
În cadrul ceremonialului desfasurat pe platorul din fata Politii locale a municipiului Giurgiu, 20 de polițiști locali au primit diplome de merit, iar alți patru au fost avansați în gradul profesional următor.

”Vreau să vă felicit pentru activitatea pe care o desfășurați zilnic și pentru modul în care acționați și asigurați liniștea și ordinea locuitorilor acestui oraș,” a declarat, cu acest prilej viceprimarul Ion Dragomir.
 
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!