Actualitate

La Găujani, oamenii vor vota PNL: Mădălin Țuinea, primar și Dumitru Beianu, președinte la Consiliul Județean Giurgiu

Alături de oameni, este deviza liberalilor. Aflați în campanie electorală la Găujani, pentru a-și prezenta candidații la Primărie și Consiliul Județean, reprezentanții PNL au fost întâmpinați cu multă căldură de localnici, punându-șî încrederea în liberali pentru un trai mai bun. Se știe că în statisticile naționale, comuna Găujani, aflată la limuta județului, este una cu un grad ridicat de sărăcie, unde si abandonul scolar este ridicat. Tocmai de aceea, misiunea nu este una ușoară, însă este nevoie de voință si de dorința de a atrage fonduri europene pentru dezvoltare.

Pentru ca o comună să prospere, în fruntea ei trebuie să existe un primar capabil! Un primar care cunoaște nevoile oamenilor și le rezolvă!
La Găujani, Țuinea Mădălin Ionuț este candidatul PNL la funcția de primar.
Un tânăr realmente pregătit, cu viziune, care are în spate o echipă puternică și care este capabil să transforme această comugnă în una care se poate ridica la standardele europene, fără nicio problemă.

Mădălin știe că atragearea fondurilor europene este o rezolvare normală a problemelor cu care ne confruntăm în Găujani.
Inițierea de dezbateri publice pe probleme de interes comunal, acces egal la terenul arabil din islazul comunal, amenajarea și dotarea parcurilor din comună, înființarea unui centru de îngrijire a bătrânilor, rețea de apă și canalizare, sunt doar câteva dintre obiectivele pe care echipa PNL și le-a asumat pentru comuna Găujani.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!