Actualitate

ISU Vlaşca Giurgiu – inspecţia de prevenire!

pompieri-giurgiuI.S.U. ,,Vlasca,, Giurgiu transmite sincere condoleanțe către familiile, rudele si prietenii victimelor,  și dorește o recuperare cât mai rapidă a celor răniți în tragicul eveniment petrecut în Capitală.

Referitor la activitatea I.S.U. ,,Vlaşca,, Giurgiu în domeniul inspecţiei de prevenire vă precizăm că astfel de verificări se desfaşoară periodic, ele regăsindu-se în documentele de planificare existente la nivelul Serviciului de Prevenire, iar deficienţele şi neregulile constatate sunt înlăturate pe timpul controalelor sau sancţionate conform legii.  Pentru asigurarea climatului de siguranţă, inspectorii de prevenire fac verificări în continuare pentru eliminarea oricăror potenţiale riscuri.

La nivelul Judeţului Giurgiu sunt înregistrate: – Cluburi/discoteci – 17 ,- controlate în 2015 – 5 (4 pe timp de noapte); pe timpul controalelor au fost aplicate 5 sancţiuni: –  4 amenzi însumînd 12.501 RON; – 1 avertisment – agentul economic fiind în curs de autorizare.

 – Unităţi de cazare şi alimentaţie publică – 36;  – controlate în 2015 – 14; pe timpul controalelor au fost aplicate 14 sancţiuni: –  14 amenzi însumînd 46.502 RON; – 1 avertisment.

Principalele nereguli constatate au fost: – lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu;- instalaţia electrică se exploatează cu deficienţe şi improvizaţii.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!