Actualitate

Proiect legislativ asumat de PNL, votul prin corespondență a trecut de Camera Deputaților

15-01-31-04-51-06big_pnl_logoTergiversarea și discuțiile în contradictoriu cu partidele din coaliție pentru adoptarea Proiectului legislativ privind votul prin corespondență s-au soldat, săptămâna trecută, cu un succes pe care  PNL și-l asumă în totalitate.

Astfel, după cum sublinia, în cadrul unei recente conferință de presă, copreședintele PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, votarea pe articole în Camera Deputaților a votului prin corespondență definește cel mai important eveniment politic al săptămânii, ce va permite, în primă fază doar pentru alegerile parlamentare, tuturor celor interesați de politică și care înțeleg rolul acesteia, să poată fi implicați și să poată vota.

Tot din perspectiva acestor alegeri, Dumitru Beianu a mai anunțat că, în urmă cu două săptămâni, a avut loc ședința Biroului Politic Județean al PNL Giurgiu, a cărei temă a fost abordarea acestui deziderat cu potențialul maxim al tuturor celor care compun această filială.

Prezent la lucrările acestui for de conducere județeană, coordonatorul județului Giurgiu pe linie de partid, dar și al altor șase județe din zonă, Răducu Filipescu a girat toate demersurile liberalilor giurgiuveni în vederea calificării pentru scor cât mai bun în alegerile parlamentare, dar a și reținut faptul că, președintele Consiliului Județean, Vasile Mustățea este interesat  de o funcție de senator, pentru viitorul mandat.

Observând interesul lui Vasile Mustățea pentru o funcție care necesită, din start, multă coagulare de forțe , dar văzând și o mai veche declarație a acestuia potrivit căreia, domnia sa nu mai vrea să muncească pentru alții, ne întrebăm, oare, pentru domnia sa, cine  va mai dori să muncească și, mai ales, de ce ar face-o? Din câte se vede, atât din punct de vedere administrativ, dar și politic, acesta nu se prea poate lăuda în primul caz cu nimic concret, iar la nivel de partid, știm cu toții ce  s-a întâmplat cu PNL,  aflat sub conducerea sa. A preluat partidul când se afla pe primul loc pe țară și l-a lăsat când a ajuns pe ultimul.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!