Actualitate Anunțuri Comunicate La zi Social

Venirea zăpezii nu-i va lua prin surprindere! Autoritățile județene spun că vor interveni cu forțe proprii

Cu utilajele de la Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu, societatea din subordinea CJ, cu cele inchiriate, autoritățile județene urmăresc să desfășoare lucrările de deszăpezire, daca va fi cazul, cu operativitate și la un randament optim, se arata intr-un COMUNICAT DE PRESĂ transmis de catre CJ Giurgiu.

„Pentru o corectă informare cu privire măsurile de prevenire și combatere a înzăpezirii pe drumurile județene din județul Giurgiu, facem următoarele precizări:

➡️ Până la această dată, trei proceduri de atribuire a acestor servicii au fost anulate din cauză că nu a fost prezentată nicio ofertă.

➡️ Concret, în data de 15.11.2022, Consiliul Județean Giurgiu a demarat procedura simplificată în vederea atribuirii contractelor de servicii „Prevenirea şi combaterea înzăpezirii pe drumurile judeţene – întreţinerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor judeţene din judetul Giurgiu ianuarie 2023 – martie 2023 – lot 1, lot 2 si lot 3”.

Anunțul a fost publicat pe platforma SEAP în data de 21.11.2022. Procedura a fost anulată deoarece nu s-a prezentat nicio ofertă.

➡️ În data de 12.12.2022 a fost demarată o negociere fără publicare prealabilă, fiind invitați patru operatori economici.

Negocierea a fost programată pentru data de 20.12.2022. Niciunul dintre operatorii economici nu s-a prezentat la negociere.

➡️ O nouă procedură simplificată a fost demarată pe data de 23.12.2022, anunțul fiind publicat pe 28.12.2022.

În urma unor solicitări de clarificare depuse de operatori economici, termenul de depunere a ofertelor s-a prelungit cu 7 zile, de la 12.01.2023, până la 19.01.2023.

Și această procedură a fost anulată din motiv de neprezentare de oferte.

❗️ Consiliul Județean Giurgiu demarează astăzi, 26.01.2023, o nouă procedură de negociere.

✅ În situația în care la nivelul județului Giurgiu vor cădea precipitații sub formă de ninsoare, Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu va interveni atât cu utilajele din cadrul parcului auto propriu, cât și cu alte sase autospeciale dotate cu lamă și o sărăriță închiriate pentru această perioadă.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!