Actualitate

Jale, nevoie mare, la PSD Giurgiu!

Suntem în perioada de precampanie, perioadă în care fiecare partid de pe eșichierul politic giurgiuvean prezintă candidații pentru funcțiile de primar. Majoritatea primarilor in functie vor candida pentru un nou mandat din partea PNL Giurgiu, motiv pentru care corul bocitoarelor din PSD a inceput să își arate din nou măiestria în spațiul public unde, pe voci înlăcrimate, se tânguie ca ” vezi, Doamne, PNL racolează primarii PSD”. Trist, domnilor de la PSD, trist!

Nici acum nu întelegeți că foarte mulți primari PSD nu s-au simțit spijiniți în proiectele lor de catre conducerile județene sau cea națională și e firesc să-și dorească un nou parteneriat pentru dezvoltarea comunităților! Cât de naiv să fii si să vorbești de racolări de primari când în 2014, prin OUG 55, sub gândirea președintelui Ponta, ați denaturat votul din 2012 al multor comunități si, la jumatatea mandatului, ati adus primari la PSD? Uitați că Ordonanța 55 / 2014 a permis cel mai mare “negoț cu primari de după Revoluție”.

Liberalii giurgiuveni nu s-au ascuns, ba, chiar au spus clar și răspicat că există discuții între conducerea PNL Giurgiu și mai mulți edili PSD pentru trecerea acestora la PNL. Lucru care s-a și întâmplat.

Primarii NU sunt proprietatea nimănui, iar dacă la sfârșitul unui mandat și-au făcut analiza activității și a nevoilor comunității și au decis că pentru un nou ciclu electoral să se alăture echipei PNL, să știți că nu înseamna că sunt lași sau tradători! În plus, majoritatea celor reveniți au cel puțin două mandate de primar din partea PNL. In concluzie: lăsați comunitățile să îi judece prin vot!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!