Actualitate Comunicate La zi Social

La datorie, 24 de ore din 24

Pompierii giurgiuveni au fost prezenți la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență produse la nivel local.
În ultimele ore, misiunile acestora au vizat:
⦁ stingerea unui incendiu care se manifesta la coșul de fum al unei case
Incendiul s-au produs în jurul orei 20:10, în localitatea Grădinari.
Echipajul de pompieri din cadrul Detașamentului Bolintin Deal a constatat faptul că ardea mocnit funinginea din interiorul coșului de fum și a reușit să oprească propagarea incendiului.
Cauzele producerii unor astfel de evenimente sunt legate de necurăţarea periodică a funinginei depuse pe coşurile de fum sau neîntreţinerea acestora în urma utilizării îndelungate.
⦁ stingerea unui incendiu de vegetație uscată și gunoi menajer
Incendiul s-a produs în localitatea Florești, iar pentru stingerea acestuia au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. În urma acestuia au ars aproximativ 300 mp de gunoi menajer.
Cauza probabilă a producerii incendiului a fost focul deschis în spații deschise.
⦁ stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în localitatea Gratia
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.
În urma incendiului au ars componenete din plastic și cauciuc de la compartimentul motor. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul.
⦁ acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD în 12 situații;
⦁ informarea cetățenilor cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu SARS-CoV-2, în municipiul și județul Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!