Politic

Liberalii din municipiu se regrupează

Puţine vorbe despre trecut şi multe planuri de viitor. Liberalii din municipiu sunt, în această perioadă, prinşi cu adunările generale ale organizaţiilor de cartier, şedinţe organizate de conducerea filialei municipale.

 Zeci de giurgiuveni s-au reunit până acum, în cadrul Adunărilor Generale ale organizaţiilor de cartier, fiind vorba despre patru astfel de şedinţe. Aşadar, până în prezent, au participat membrii PNL din municipiu aparţinând de organizaţiile 1, 8, 9 şi 12. La întâlnirea cu ei au venit de fiecare dată reprezentanţi ai conducerii de la municipiu, respectiv preşedintele Dumitru Beianu şi vicepreşedinţii. Este vorba despre Georgeta Mihuţ, Dragoş Ujeniuc, Toma Petcu, Liviu Popazu, Valentin Grecu, Ovidiu Andrei sau Constantin Preda.

Şedinţele cuprind informări cu privire la activitatea organizaţiilor, probleme organizatorice, dar şi discuţii libere.

Mesajul liderului liberalilor de la municipiu, dar şi al colegilor vicepreşedinţi se referă la închegarea unei echipe în adevăratul sens al cuvântului.

În plus, conducerea organizaţiei municipale a PNL Giurgiu consideră că fiecare membru în parte poate contribui la viitorul comunităţii, prin calităţile deţinute, prin cunoştinţele dobândite şi meseriile pe care le au.

Până la finalul lunii septembrie, vor mai fi alte 8 asemenea adunări generale, la celelalte organizaţii de cartier ale PNL Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!