Politic

Reforma lui Traian Băsescu foloseşte doar PD-L-ului

Reformă este cuvântul aflat în topul discursurilor politicienilor aflaţi la putere şi ale preşedintelui Traian Băsescu. Felul în care s-a făcut şi se face reformă în regimul Băsescu demonstrează, însă, că este vorba doar de un cuvânt din dicţionarul de vorbe goale al puterii.

Petrişor Lungu, unul dintre membrii cu vechime ai Organizaţiei PNL Giurgiu, a vorbit în conferinţa de presă din 4 februarie, despre rezultatele reformei anunţate continuu de preşedintele Traian Băsescu şi de PD-L, în toate domeniile. Reforma în şcoli a dus la desfiinţarea multor unităţi de învăţământ, reforma în sănătate înseamnă închiderea spitalelor, scumpirea medicamentelor şi plecarea medicilor în străinătate, reforma sistemului de pensii înseamnă reducerea acestora. „Nu este domeniu care să nu fi fost bulversat de ceea ce au făcut Traian Băsescu şi Guvernul Boc. Au lovit în toată lumea, de la mame şi bebeluşi până la pensionari. Băsescu nu ţine cont de nimic atunci când este vorba de interesele lui, sau ale celor pe care îi sprijină. Legile nu se mai dau în Parlament, ţara este condusă cu ordonanţe şi hotărâri de guvern. Premierul Boc nici nu mai există, el a devenit o unitate de măsură a reformei lui Traian Băsescu – «bocuţu» – prin asta se măsoară această reformă”, a declarat Petrişor Lungu.

El s-a întrebat retoric cui foloseşte reforma despre care tot vorbesc actualii guvernanţi: „Cui serveşte această reformă? 20 de miliarde de euro de la FMI s-au dus pentru bunăstarea clientelei PD-L, acesta este rezultatul. Iar pentru români au adus şomaj, salarii şi pensii mici, preţuri mari, recesiune şi îndemnul să plecăm din ţară”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!